Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Özer’den CHP’li Arı’ya sert cevap


Siyaset 1.03.2020 21:27:00 0
Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Özer’den CHP’li Arı’ya sert cevap

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer, bugün CHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Arı tarafından açıklama üzerine sert bir basın açıklaması yaptı.

Ülke olarak zor bir süreçten geçildiği ortamda, CHP Yalvaç İlçe Başkanı Arı’nın güya şehitlerimize yönelik başsağlığı mesajı verirken tamamen fitne ve siyasi amaçlı ifadelerinin üzücü olduğunu belirten Özer, şunları söyledi:

“Ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte tüm şer odakların yanı sıra Suriye’de görünen ve görünmeyen güçlerle mücadele ederken, maalesef içimizde de kime, nereye hizmet ettiğini anlayamadığımız bazı şahıs ve kurumlar, bu süreci fırsat bilerek sayın cumhurbaşkanımıza ve partimize saldırarak, ülkemizi yıpratmaya yönelik veya kendilerine siyasi çıkar sağlamak amaçlı hareket ve açıklamalarda bulunduğunu üzülerek izlemekteyiz.

CHP Yalvaç ilçe başkanının yapmış olduğu “başsağlığı” açıklamasında, maalesef partimiz politikalarını eleştirmiş, 18 yıllık iktidar sürecimizi değerlendirmiş ve maalesef bunları şehitlerimize başsağlığı adı altında verdiği açıklamada yapmıştır.

Biz buna ucuz siyaset diyoruz. Halkımızın değerleriyle bu kadar uzak, milletimiz ile arasında bu kadar uçurum olan ve maalesef şehitlerimize başsağlığını bile siyaset aracı yapan zihniyet ne kadar ucuz, ne kadar basit, ne kadar sahte ve samimiyetsiz bir anlayışa sahip olduklarını bir kez daha tüm milletimize göstermiş oldular.

Dün mültecilerin ülkemizden bir an önce gönderilmesi için bas bas bağıran bu parti yetkilileri, şimdi bu şekilde sınırlarımızın açıldığından dolayı rahatsız olduğunu dile getiren açıklamalarda bulunuyor. Başsağlığı mesajında bu kadar siyaset yaparak şehitlerimize saygısızlık yapan ilçe başkanına soruyorum. Neden rahatsız oldunuz?

Unutmayalım ki Suriye’de görünen ve görünmeyen güçlere karşı vermiş olduğumuz bu mücadele, eğer yıllardır izlemiş olduğumuz bu doğru politikalar olmasaydı, bugün bu mücadeleyi sınırlarımız içinde veriyor olacaktık. İsteğiniz bu mudur? İsteğiniz bu ülkeyi bu güçlere teslim etmek midir?

Şehitlerimiz üzerinden siyaset yapan CHP ilçe başkanına çağrıda bulunuyorum. Bugün yaşanan mesele siyaset üstü bir meseledir. Bu süreçte tüm kurumlar, tüm gücüyle askerimize ve devletimize destek olmalıdır. Kendilerini bu ucuz siyaset anlayışından vazgeçmelerini ve milletimizin birazcık da olsa derdiyle dertlenebilmeye ve bu tarz süreçlerde daha sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Yapmış olduğu başsağlığı mesajını da halkımızın vicdanına havale ediyorum.

Sahada CHP seçmeninin bile bu sürece katkı sağladığı görülürken, ne yazık ki Yalvaç’ta kendi seçmeninin bile nabzını okuyamayan bir ilçe başkanı ve yönetimi olduğunu görmekteyiz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı gibi, Türkiye haklı mücadelesinden hiçbir zaman geri durmayacaktır. Hiçbir şehidinin kanını yerde bırakmayacaktır. Hiçbir ihaneti unutmayacaktır. Milletimiz yanımızda olduğu sürece her zorluğun üstesinden gelecek, ülkemizi köşeye sıkıştıracağını zannedenlere tarihi bir ders vereceğiz.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı