Ak Parti'li Özel: Türkiye mazlumlar üzerinden siyaset yapmaz


Siyaset 25.04.2020 22:46:00 0
Ak Parti

Çin'in Whuan Kentinde tüm Dünyaya yayılan  Covit19 yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Dünyanın gelişmiş Ülkeleri başta olmak üzere Avrupa ülkeleri bu salgın dolayısıyla zor günler geçiriyor. Amerika, İngiltere, İtalya, İspanya, Fransa ve diğer Ülkeler gerek sağlık, gerekse Ekonomik olarak sınıfta kaldı. Bir çok Ülke Covit19 salgınında ölen Vatandaşlarını defİn etmekte aciz duruma düştü. Hastanelerde eksik donanım, ilaç ve yer sıkıntısı nedeniyle Vatandaşlarını sokaklara terk etti. 

Salgının ilk yayıldığı günden bu yana Türkiye tüm tedbirlerini alarak Covit19 salgınını en az hasarla atlatmaya çalışıyor. Hem kendi Vatandaşlarının can ve mal güvenliğini garanti altına alarak hemde bu salgın nedeniyle zor durumda olan yaklaşık yüz Ülke'ye insani malzeme, ilaç yardımında bulunarak tüm Dünyada takdirle izleniyor. Türkiye'nin bu başarısını hazmedemeyen bazı kirli kalemler Türkiye'yi kötü göstermek için algı operasyonuna başladılar. 

Fransa gazetesi Le Monde yaptığı haberde; "Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Koronavirüs salgınını bölgesel hedefleri için kullanıyor" diye duyurarak bir skandala imza attı. Ak Parti Ysk Temsilcisi Isparta Milletvekili Recep Özel,Fransız'ların bu skandal haberine Tweeter hesabından anlamlı ifadelerle cevap verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM

Fransa gazetesi Le Monde yaptığı haberde; "Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Koronavirüs salgınını bölgesel hedefleri için kullanıyor" diye duyurmuş! Haberde 2 eksik var: 1)Türkiye mazlumlar üzerinden siyaset yapmaz 2)Sadece bölgesel değil küresel hedefleri var


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba