AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma hayatını kaybetti

AK Parti Kurucu Üyesi ve 24, 25, 26 ve 27. Dönem İstanbul Milletvekili İsmet Uçma tedavi gördüğü hastanede 66 yaşında yaşamını yitirdi.


Gündem 11.10.2021 17:30:00 0
AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma hayatını kaybetti

İSTANBUL (İGFA) - AK Parti kurucu üyesi ve İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, 66 yaşında hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yuman Milletvekili Uçma, yarın (12 Ekim 2021 Salı) İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii'ndeki öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Milletvekili Uçma'nın vefat haberi ardından bir çok siyasi sosyal medya hesabından başsağlığı mesajları yayımlamaya başladı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı