AK Parti Heyeti Bucak'taki Yatırımları İnceledi


Gündem 28.03.2021 20:41:00 0
AK Parti Heyeti Bucak

Burdur'un Bucak İlçesi'ne ziyarette bulunan AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Bucak'taki yatırımları incelediler.

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'a, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal başta olman üzere, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Belediyesi Başkan Yardımcıları Yasin Çiçek ve Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, Bucak Gençlik Kolları Başkanı Ali Kaynak, AK Parti Burdur İl Teşkilatı ve Bucak Teşkilatı eşlik etti.

AK Partili Heyet, ilk olarak Bucak'ta yapımı devam eden yeni yaşam alanları olacak olan Karayvatlar Mahallesi Dere boyu peyzaj ve rekreasyon ve Turba Yolu Rekreasyon Projelerini incelediler. Yenilecek bu alanları gördükten sonra dev yatırım tesisi olan Taş Kırma ve Eleme Tesisini yerinde incelediler.

İncelemelerin ardından Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur açıklama yaptılar.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı