AK PARTİ GÖNEN İLÇE BAŞKANI MUSTAFA KAYA OLDU


Siyaset 8.03.2020 16:50:00 0
AK PARTİ GÖNEN İLÇE BAŞKANI MUSTAFA KAYA OLDU

AK Parti Isparta Gönen 7. Olağan İlçe Kongresi büyük coşkuyla kutlandı. Gönen halkının çok sevdiği bir isim olan Mustafa Kaya, ilçe başkanı olarak tek liste ile seçildi.

Katılımcılar olarak kongreye AK Parti YSK temsilcisi Isparta Milletvekili Recep Özel, Koordinatör milletvekili Kasım Bostan, İl Başkanı Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, merkez ilçe başkanı Ömer Parlak, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Güleç, Atabey, Keçiborlu, Sütçüler, Eğirdir, Aksu, Senirkent ilçe belediye başkanları ilçe başkanları İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilatları ve beldeler olan Guneykent, Sav, Kuleönü Belediye başkanları, belde Başkanları, stk temsilcileri eski yeni tüm teşkilatlar salonda hazır bulundu.

Ak Parti Gönen İlçe Başkanı olarak seçilen Mustafa Kaya, Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongre başlangıç süreçleri ile ilgili verdiği mesajındaki gibi bir isim olması dikkat çekti. Erdoğan o zamanlar verdiği mesajlarında şu ifadelere yer vermişti. "Önümüzdeki yıl sonuna doğru yapacağımız büyük kongrede milletimizin işaret ettiği şekilde kendimizi yenileyecek, enerjimizi tazeleyeceğiz." diyen Erdoğan, Partisinin genel merkezindede düzenlenen toplantı konuşmasında 2001 yılı ağustos ayından beri AK Parti teşkilatlarında görev yapan herkese ulaşılması istenmişti.

"AK Parti'linin eskisi yenisi olmaz." diyerek Erdoğan, AK Partili olmanın sadece bir partinin partinin rozetini taşımaktan ibaret olmadığının altını çizerek Dava adamların bulunup görevlere getirilmesi istenmişti.

"Gelin bu mücadeleyi birlikte yürütelim, gelin AK Parti'yi yüceltelim. Buraların Ömerlerini hep birlikte bulacağız. Sizler Haticeleri de bulacaksınız. Sağda solda, dedikodulara kulak asmayıp, işimize bakalım demişti"

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Mustafa Kaya dahil, ayakta duran insanlar ve ayakkabılar

Ak Parti Gönen İlçe Başkanı olarak seçilen Mustafa Kaya, Ak Parti kuruluşundan bu yana sergilediği dava adamlığı profiliyle tabanın oldukça sevdiği bir isimdir. Parti'nin iyi gününde kötü gününde her zaman davasına bağlı fedekarlık yapan; Recep Tayyip Erdoğan'a olan sadakati ile bilinen Mustafa Kaya, Kongre sonrası paylaştığı mesajda herkesi duygulandırdı.

"İŞTE O MESAJ"

Haydi Bismillah...
"Sevgili kardeşim, inanmak, emek harcamak, geçmişi bilerek yarına bakmak, azimle hedefe yürümek, engeller karşısında yılmamak bizi biz yapan değerlerdir." "Dünkü başarılar yarınını aydınlatan ışığındır. Hep daha ileriyi hedefler ve aşkla çalışırsan hiç yorulmazsın. Kalbini ortaya koyarak yürürsen yol arkadaşlarınla tek vücut olursun. Aklınla hareket edersen tuzaklara düşmezsin. İnancın varsa, umudun da vardır. İnanç varsa, imkan da vardır. Başaracağına inan. Kendin için, ailen için, Türkiye için. Gönen için İnandığın yolda yürü." Mesajını paylaşarak göreve başladı.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Mehmet Günkaya, Mehmet Sezgin, Mustafa Kaya, Recep Özel, Cafer Tayyar Alaca ve Metin Kutsal dahil, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Erkan Dallı dahil, sahnedeki insanlar

Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, Metin Kutsal ve Recep Özel dahil, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Erkan Dallı dahil, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı