AK Parti Aksaray Kadın Kollarında "Nerede Kalmıştık" projesi


Gündem 15.10.2021 15:30:00 0
AK Parti Aksaray Kadın Kollarında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “Nerede Kalmıştık” Eğitim Seferberliği, AK Parti Aksaray Kadın Kollarında başladı.

AKSARAY(İGFA)- Kadınlara eğitim vererek istihdam sağlamak için başlatılan " Nerede Kalmıştık" eğiitm seferberliğine katılım süresi 15 Ekim 2021 tarihinde son bulacak. 

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Parti gözetmeksizin tüm kadınlarımızın toplumda aldığı rolleri önemsiyoruz ve bu anlamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Program kapsamında 2 haftalık süreçte 100’e yakın kadınımızı bilgilendirerek Bu kapsamda kayıt yaptırdık. Bu projeyle 81 ilimizde açık öğretim liselerimiz ve halk eğitim merkezlerimiz, kadınlarımızı hem diploma sahibi yapacak hem de onlara mesleki beceri kazandıracak. Ayrıca yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız  ‘Açık Öğretim Lisesi Batı Avrupa ve Balkanlar Programı’ndan istifade edebilecekler”


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor