AĞLASUN'DA ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRDÜRÜLÜYOR


Yaşam 7.05.2020 02:20:00 0
AĞLASUN

Ağlasun Belediyesinde yol çalışmaları hızla devam ediyor. Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Covid-19 mücadelesini sürdürürken yeşil Ağlasun çalışmalarını da sürdürüyor.

Yeşil Ağlasun’a yakışır bir şekilde ova, bağ, bahçe yollarının daha güzel olabilmesi için çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Ulusoy, ” Tepecikle geriz ve sakarca ovasındaki ahmet enişi yol çakıllamasını yerinde takip ettik ve çay arasından akyer yazır tarafına giden arığa yapılacak olan setin çalışmaları için incelemelerde bulunduk ayrıca orman deposundaki fadıl arığına yapılan battı çıktıyı ve oraya açılan yolda incelemelerde bulunarak ilçemizin girişindeki orta refuşta çim biçimlerini takip ettik.Çim biçimi ve yol çalışmalarında bizlere destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ederim.Hep birlikte Yeşil Ağlasunumuzu daha güzel yerlere getirmek için çalışmalarımız devam edicektir.” ifadelerini kullandı.

 

 

  


Yurtta bugün hava nasıl olacak? Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Bursa Nilüfer'de sportif başarılar ödülle taçlandırıldı Bursa Nilüfer'de sportif başarılar ödülle taçlandırıldı
İzmir Karabağlar'da mesaiye 'Temizlik'te başladı İzmir Karabağlar'da mesaiye 'Temizlik'te başladı
Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.