Afrin şehidi Mehmet Dinekin adı Denizli Tavasta yaşayacak

Denizlide Tavas Belediyesi tarafından Afrin şehidi Mehmet Dinek’in şehadetinin 3. yıldönümü dolayısıyla kendi adını taşıyan parkta anma programı düzenledi.


Gündem 3.03.2021 12:30:00 0
Afrin şehidi Mehmet Dinekin adı Denizli Tavasta yaşayacak

DENİZLİ (İGFA) - Denizlinin Tavas ilçesinde Şehit Mehmet Dineki anma programına şehidin annesi Sezgül Dinek, babası Kenan Dinek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlıkın yanı sıra ilçe protokolü ve vatandaşların katıldı.

Dualarla anılan Afrin şehidi Mehmet Dinekin adı verilen parkta her zaman hatırlanacağını ifade eden Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, "Vatanımız uğruna nice şehitler verdik. Vatanımızın bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği için gözünü kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimize saygımızı, onların adını yaşatarak göstermek istedik. Mehmet Dinek kardeşimiz de bu vatan, bu bayrak için canını seve seve verdi. Bizde meclisimizde konuyu görüşerek parkımıza Şehit  Mehmet Dinek Parkı adını verme kararı alarak hatırasını yaşatmak istedik. Evlatları olarak bizler her zaman şehidimizin ailesinin yanlarındayız" diye konuştu.


Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı
Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde
Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü
Başkan Arı Lale sanayide Başkan Arı Lale sanayide