Adıyamanda klimaları çalamadan kaçtılar!


Gündem 27.10.2021 03:30:00 0
Adıyamanda klimaları çalamadan kaçtılar!

Adıyamanda klima motorlarını çalmak isteyen kişi yada kişiler vatandaşların olayı fark etmesi üzerine klima motorlarını bırakıp kaçtı.

ADIYAMAN (İGFA) - Edinilen bilgiye göre olay, Cumhuriyet Mahallesi 2517 Sokak'ta yaşandı.

Bir iş yerine ait dış klima üniteleri kimliği belirsiz kişi yada kişilerce sökülerek çalınmak istendi. Şahıslar, klimaların bağlantılarını söktükten sonra durumu fark eden mahalle sakinleriyle karşılaştı. Durumun fark edilmesi üzerine söktükleri klima motorlarını yerinde bırakan şahıslar, olay yerinden hızlıca uzaklaştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yaparak kaçan kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Köprüler Başkent'e nefes aldıracak Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.