Gündem

Gündem Haberleri

Adıyaman Kahtada silah operasyonu

Adıyaman Kahtada silah ticareti yaptığı iddia edilen bir şahsın evine düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli adli makamlarca tutuklandı.


Gündem 25.02.2021 00:00:00 0
Adıyaman Kahtada silah operasyonu

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kahta İlçe Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde silah ticareti yapıldığı iddiasıyla bir şahsın evine operasyon düzenlendi. Silah kaçakçılığı yapan M.Ü isimli şahsı takibe alan jandarma, iki ay boyunca yaptığı takip sonucunda gerçekleştirdiği operasyonda 8 adet tabanca, 13 adet tabanca şarjörü, 3 adet av tüfeği, 113 adet 9mm çapında fişek, 13 adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği, 37 adet av tüfeği fişeği, 10 adet 7,62 mm çapında kaleşnikof piyade tüfeği fişeği ele geçirdi. Silahlara ve mermilere el konulurken M.Ü. isimli şahıs ise gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıs tutuklandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı