Adıyaman İGC: "Başka öğrencilerin canı yanmasın"

Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Cihan Akbilek, öğretmenlerin okul giriş ve çıkışlarında görevlendirilmesi çağrısında bulundu.


Gündem 29.09.2021 16:30:00 0
Adıyaman İGC:

ADIYAMAN (İGFA) - Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde oluşan kalabalık hem trafikteki sürücülere hem de öğrencilere zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar, yetkililerin oluşabilecek kazalar için okul çevrelerinde trafik ekiplerinin aldıkları önlemin yanı sıra okul yönetimi tarafından öğretmen görevlendirmesini istedi.

Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, okul giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde tedbirlerin alınmamasını eleştirerek çağrıda bulundu. Başkan Akbilek, okul çıkışında evine gitmek isteyen 10 yaşındaki bir çocuğun daha trafik terörüne kurban verdiklerinin altını çizerek, "Tedbirsizliğin kol gezdiği okul önlerinde maalesef okul yönetimi önlem almıyor. Düşünün çarşı merkezinin göbeğinde ki bir okulda, öğrencilerle servis araçları aynı anda hareket ediyor daracık bir sokaktan çıkışlar yapılınca maalesef istemediğimiz sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu acıyı bugün maalesef yaşadık" dedi.

Başkan Akbilek yetkililere, "Okula giden tüm öğrencilerimizin sağlığı ve can güvenliği için okul giriş çıkışlarında, okul idaresi ve öğretmenler gözetiminde gerekli önlemleri alırsa görünmez kazaların da önü kesilir" çağrısında bulundu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı