Adıyaman’da motosiklet devrildi: 3 yaralı

Adıyamanda kontrolden çıkan motosiklet devrildi. Motosiklette bulunan üç kişi yaralandı.


Gündem 8.04.2021 19:00:00 0
Adıyaman’da motosiklet devrildi: 3 yaralı

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman’da Hastane Caddesinde meydana motosiklet kazasında, üç kişi yaralandı. Üç kişinin bindiği 02 AAV 076 plakalı motosiklette, motor sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolünü yitirmesiyle dengesini kaybeden sürücü devrilen motorun altında kaldı.
Motosiklette bulunan Meryem A., Muhammed A., Selim A., yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla Adıyaman Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!