ABPli Yalçın: "Bizler kobay değil, insanız"

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, İzmirde miting yaparak, aşı ve PCR zorunluluğuna karşı çıkan ve aşı ile PCR’in kişinin kendi kararıyla yaptırması gerektiğini vurgulayacağını, belirti.


Gündem 11.10.2021 14:30:00 0
ABPli Yalçın:

İZMİR(İGFA)- Aşı ve PCR zorunluluğuna karşı olan İYİ Partili Yalçın, Ankara'dan sonra İzmir'de meydanlardan halka seslenecek. 

İzmir'in Gündoğdu Meydanı'nda 17 Ekim Pazar Günü saat 15.00'da miting yapacağını duyuran ABP'li Yalçın, "Büyük Uyanış Hareketi olarak zorbalığa, dayatmalara karşı bu kez İzmir’de sesimizi duyuracağız. DSÖ’nün kafa karıştıran açıklamalarına, her ülkenin farklı uygulamalarını ülkemiz insanına da dayatmaya çalışmasına ve bunun üzerimizde uygulanmasına karşı tek yürek karşı duruyoruz. Bizler kobay değil, insanız" dedi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı