Gündem

Gündem Haberleri

ABDde Formula 1 heyecanı


Gündem 23.10.2021 10:30:00 0
ABDde Formula 1 heyecanı

Formula 1 Dünya yarışı rüzgarı bu kez de ABDde yaşanıyor. 7 yıldır şampiyonluğu takımlar kategorisinde kimseye bırakmayan Mercedesin hemen arkasında 36 puan ile Red Bull geliyor.

Amerika Birleşik Devletlerinde yapılan Formula 1 yarışında kıyasıya rekabet eden sürücüler, Amerika Pisti'nde 56 tur yapacak. ABD'nin Teksas eyaletinin başkenti Austin'de 5 bin 513 metrelik pistte yapılacak yarışın sıralama turları 24 Ekim Pazar günü TSİ 00.00'da, yarış ise aynı gün TSİ 22.00'de start verecek.

Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen, sezon bitimine 6 yarış kala ilk şampiyonluğu için yarışacak. Rakibi ile arasında 6 puan fark olan Mercedes pilotu Lewis Hamilton ise sekizinci şampiyonluğu için mücadele edecek.

 

https://twitter.com/F1/status/1451717291016609799

BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba