ITKM'NİN ISPARTA'YA ZARARI 30 TRİLYON


Gündem 10.04.2021 17:31:00 0
ITKM

AK Parti Isparta İl Başkan Vekili Hamidullah Armağan, milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, merkez ilçe başkanı Yasir Pirimoğlu, il Başkan Yardımcıları, Belediye başkan yardımcıları, muhtarlar derneği başkanı Gökhan Büyükleblebi ve gazeteciler, yapımı hızla devam eden ITKM inşatında incemelerde bulunarak firma yetkililerinden bilgi aldılar.

 
Firma yetkilisi: 2009~2019 yani 10 yıl içerisinde harabeye dönen ITKM'nin zarar maliyeti tam 30 trilyon olarak hesap edildiğini söyledi. Tadilat yapımı yeni yaşam standartlarına uygun olarak yapılıyor. Bir daha tamir olmamak için son derece kaliteli işçilik ve mazemelerle yapılan iş merkezi, 30 Ağustos zafer bayramında açılması hedefleniyor.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor! 
Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır” Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır”