ISUBÜ’de 15 Temmuz Anısına Çelenk Koyma Töreni Gerçekleştirildi


Gündem 14.07.2020 19:07:00 0
ISUBÜ’de 15 Temmuz Anısına Çelenk Koyma Töreni Gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törene ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter’in yanı sıra çok sayıda Akademisyen ve İdari Personel katıldı.

Törende Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan videolar izlendi ve İmam Hatip Ahmet Yılmaz tarafından Kuran-ı Kerim okundu. ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Program Gönen MYO Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Kıyas Kayaalp tarafından Rektör İbrahim Diler’e 15 Temmuz tablosu takdim edilmesiyle son buldu.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!