ISPARTA VE BURDUR İÇİN ŞİDDETLİ FIRTINA UYARISI


Yaşam 23.01.2020 19:46:00 0
ISPARTA VE BURDUR İÇİN ŞİDDETLİ FIRTINA UYARISI

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden itibaren Burdur il genelinde kuzey yönlerden başlayacak kuvvetli rüzgarın, güney kesimlerde zamanla kuvvetli fırtına; yer yer tam fırtına (70-100 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir.


Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, yerde kar örtüsünün olduğu yüksek kesimlerde kar savrulmasından dolayı görüş mesafesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Isparta il genelinde kuzey yönlerden başlayacak kuvvetli rüzgarın, güney ve batı kesimlerde zamanla kuvvetli fırtına; yer yer tam fırtına (70-100 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir. Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, yerde kar örtüsünün olduğu yüksek kesimlerde kar savrulmasından dolayı görüş mesafesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.


Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler