Isparta Kent merkezindeki sıkışıklık bu proje ile giderilecek


Yaşam 28.09.2020 02:56:00 0
Isparta Kent merkezindeki sıkışıklık bu proje ile giderilecek

İnşaat Mühendisleri Odası da Isparta Belediyesi’nin Merkez Isparta Projesi’ne destek verdi. Şeref Korkmaz, “Sıkışan kent merkezini dışarı çıkarmak için çok güzel bir proje. İmar planlarını yaparken şehirciliği düşünmemiz lazım. Merkez Isparta, şehirciliğin tasarlandığı bir proje” dedi.


 
İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, şu açıklamayı yaptı:
HERKESİ MEMNUN EDEN BİR ÇALIŞMA
Bu çalışma için Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Şehir merkezimiz sıkışmış durumda. Burada daha önce bir imar planı yapılmıştı. Bu plana Milli Eğitim ve vatandaşlarca itiraz gelmişti. Şimdi herkesi memnun eden bir çalışma yapıldı. İnşallah devamı gelir. İnşaat Mühendisleri Odası olarak burada üzerinde durduğumuz konu binaların sağlamlığı, zeminin sağlamlığı. Kent merkezinde bir sıkışıklık var. Çözüm kentsel dönüşümde. Kentsel dönüşümün bir tık daha üste çıkması gerektiğini düşünüyoruz.
KENT MERKEZİ ARTIK SIKIŞTI
Merkez Isparta, Belediye binasından tutun, sosyal donatı alanları, kamu alanları, vatandaş alanları hepsi birbirinden değerli. Çok fazla bir itiraz yok. Daha önce halkın itirazları vardı. Bu itirazlar ortadan kaldırıldı. Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ederiz. İnşaat Mühendisleri Odası olarak çalışmalardan memnunuz. Teşekkür ediyoruz. Olması gereken bir proje. Sıkışan kent merkezini dışarı çıkarmak için çok güzel bir proje. İmar planlarını yaparken şehirciliği düşünmemiz lazım. Yolları ile yeşil alanları ile sosyal donatı alanları ile Merkez Isparta Projesi değerli bir proje.”


İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler
Başkan Yazıcı’dan tarafsızlık ve dürüstlük yemini Başkan Yazıcı’dan tarafsızlık ve dürüstlük yemini
Gürün’den personele veda ziyaretleri Gürün’den personele veda ziyaretleri
Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli
Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı