Siyaset

Siyaset Haberleri

ISPARTA İYİ PARTİ PES ETTİ


Siyaset 12.06.2020 15:03:00 0
ISPARTA İYİ PARTİ PES ETTİ

ISPARTA Belediyesi Haziran ayı son meclis oturumunda, Isparta belediyesinin cenaze hizmetlerinin yetersiz şeklinde imada bulunan İyi parti meclis üyesi Ahmet Aydoğdu, Uşak belediyesinin hizmetlerinden bahsetti.

 

Uşak belediyesinin cenaze hizmetlerinde çok iyi olduğunu söyledi ve bu konuda onlara imrendiğini ifade etti. Bu söyleminden sonra Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gündoğdu'nun sözleri üzerine Isparta belediyesinden haberinin olmadığını söyleyerek cenaze hizmetlerinde Isparta bediyesi Türkiye'nin en iyi belediyeler arasında olduğunu söyledi.

 

Diğer hizmetler gibi cenaze hizmetlerinde cenazenin defn edilinceye kadarki aşamaları Hepsini takip ederek cenaze sahiplerine hizmet verdiklerini söyleyen Başkan Başdeğirmen, Uşak Belediyesine imreneceğinize Isparta Belediyesi ile övünün dedi. Isparta belesiyesi olarak gereken bütün hizmetleri yapıyoruz. Lütfen kendi şehrinizle ve kendi belediyenizle övünün dedi.

Başkan Başdeğirmen'in bu sözlerinden dolayı iyi partili Gündoğdu, söylediklerinden dolayı geri adım attığını söyleyerek pes ediyorum dedi.


Düzce zabıtasından başarılı grafik Düzce zabıtasından başarılı grafik
Çalışanlar, 2024’ün en iyilerini belirledi Çalışanlar, 2024’ün en iyilerini belirledi
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Hentbolda play-off heyecanı Hentbolda play-off heyecanı
Zeytin zeytinyağı sektöründe hedef ihracat 1,5 milyar dolar Zeytin zeytinyağı sektöründe hedef ihracat 1,5 milyar dolar