ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ SENİR'E EL ATTI


Gündem 12.11.2019 17:18:00 0
ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ SENİR

Lavanta ve Gül Diyarı olan Isparta Keçiborlu'ya bağlı Senir kasabası, tembel yöneticiler eliyle köhne bir durumda...

 

Geçmiş dönem Belediye Başkanı olan K.V., ve yeni seçilen T.B., güzelim Kasabayı deyim yerindeyse yok etmeye mahkum etmişler. Kasabanın ara sokakları ve caddeleri virane/harabe bir şekilde gelen ziyaretçilerden eksi not alıyordu.

 

Turizm Kasaba olan Senir bir kurtarıcı bekliyordu ki Isparta Vali'si Seymenoğlu, Kasabanın imdadına yetişti...

 

Geçtiğimiz günlerde Senir kasabasını ziyaret eden Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, gördüğü Rezalet karşısında hemen harekete geçerek İl Özel idareye talimat vererek ana yolun asfaltlanması için acil talimat verdi. ÖZEL İdare ekiplerinin ana yolu asfaltlaması ile bir nevi düzelen Senir Kasabası, rahat bir nefes aldı. Senir Kasabasında Belediyeye ait olan ara Sokaklardaki rezaletin akıbeti ne olacağı ise bilinmiyor: Kasaba, kötü görüntüsünden ve yolların bozukluğundan ve neredeyse hiçbir sosyal aktivite mekanının bulunmaması nedeniyle kasabaya gelenler hiç durmadan geri dönüyorlar.

 

 

Senir kasabası bunu hak etmiyor

 

Senir Kasabasında bugün asfaltlanan ana yolda poz veren Belediye Başkanı T.B., dökülen asfaltı kendine mal etmeye çalışarak belediye olarak kendi yaptırmış gibi servis etti' ve asfalt makinelerinin başında poz vererek bazı medya organlarına haber için servis ettiği iddia edildi..."


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı