Isparta İl Milli Eğitimde Müdür koltuğu hala boş

Isparta İl Milli Eğitim eski Müdürü Ömer Yılmaz’ın görevinin sona ermesiyle boşalan makam koltuğu sahibini bulamadı.


Gündem 1.10.2021 22:43:00 0
Isparta İl Milli Eğitimde Müdür koltuğu hala boş

Isparta'da kısa sürede başarılı işler yapan Isparta İl Milli Eğitim eski Müdürü Ömer Yılmaz’ın görevinin sona erip ayrılmasından sonra müdür ataması halen yapılamadı.

MİLLİ EĞİTİME MÜDÜR DAYANMIYOR

Eğitimin çok önemli olduğu ilimizde İl Milli Eğitim Müdürü sıkıntısı yaşanıyor. Uzun süre boş kalan makam koltuğu sahibini bulunca kısa sürede yine değişim gerçekleşiyor. Son yıllarda müdür dayanmayan kurumda sorunun ne olduğu bilinmiyor.

MÜDÜRLÜK VEKALETEN YÜRÜTÜLÜYOR

Isparta'da İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Isparta Kızılay Şube Başkanı olan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Ramazan Tamer Büyükküpçü vekaleten bakıyor. 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı