Isparta İHH'dan Bin 800 Haneye Yardım Eli


Gündem 25.05.2020 20:49:00 0
Isparta İHH

Salgın döneminde arttırdığı yardımlarını Ramazan yardımlarıyla üst seviyelere çıkaran İHH Isparta Temsilciliği binlerce insana yardım eli uzatmanın gururunu yaşıyor.


 Yardımlarla ilgili konuşan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, şu bilgileri verdi: “İHH Isparta Temsilciliği olarak, Covid 19 ve Ramazan Ayı faaliyetleri kapsamında bu zamana kadar 2 bine yakın haneye erzak kolisi ile 5 bine yakın vatandaşımıza ve çocuğa giyecek ve bayramlık dağıtımı yaptık.
Ülkemizde etkisini göstermeye başlayan Covid-19 salgını ve bu salgına karşı alınan tedbirler  kapsamında halka açık toplu iftar yemeği organizasyonlarının yapılması olanaksız hale gelmiştir. Fakat ihtiyaç sahibi kişilerin bu konuda mağduriyet yaşamaması amacıyla bu yıl iftar yemeklerinin önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerinin ikamet ettikleri yerlere ulaştırılması şekli ile bin kişiye iftarlıklarını ulaştırdık. Ayrıca Covid 19 önemleri kapsamında Ramazan ayı boyunca ilimizin birçok mahallesinde vatandaşlarımıza maske, dezenfektan gibi malzemelerden oluşan hijyen seti verdik. Gerek pandeminin mağdur ettiği insanlarımıza, gerekse Ramazan ayında yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize bağışçılarımızın desteği ile el uzattık. İHH yönetimi ve gönüllüleri bu Ramazan ayında gece gündüz çalıştı, çalınmadık kapı bırakmadı.
Ben, ihtiyaç sahiplerine ulaşmamızda bize destek olan hayırseverlerimize ve gerek yönetim kurulumuza gerekse gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Onlar sayesinde sofraların bereketi arttı. Bayramı bayram etmek için elimizden gelenin fazlasını yaptık. İçinde bulunduğumuz pandemi dönemi hala geçmiş değil. Yardım ihtiyacı olan vatandaşlarımıza Bayramdan sonra da ulaşmaya devam edeceğiz. Tüm milletimize teşekkür ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.


Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi
Marmaris’te derelerde temizlik çalışması Marmaris’te derelerde temizlik çalışması
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bursa Ovası nasıl kaybedildi? Bursa Ovası nasıl kaybedildi?
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı