Gündem

Gündem Haberleri

ISPARTA'DA UCUZLUĞA DEVAM


Gündem 30.10.2019 23:08:00 0
ISPARTA

Isparta'da yeni açılan Halı mağazası, Belediye ruhsatının olmaması nedeniyle belediye tarafından mühürlendi.

 

 Yasal bir sıkıntısı bulunmayan ve vatandaşa Garanti ürün satan mağaza, belediye ruhsatını almadığı için ve bazı Halıcı esnaflarında şikayeti nedeniyle mühürlendi. Yasal tüm prosedürleri yerine getiren mağaza sahipleri mağazalarını bugün tekrardan hizmete açtılar.

 

 3 yıl garantili ve kaliteli marka ürünleri Isparta'lılara satmaya başladılar.

 

Çok düşük kar oranıyla vatandaşa hizmet yapmayı kendilerine İlke edildiğini belirten mağaza sahipleri maksadımız burada vatandaşlarımız ucuz ürün alsınlar. Ürünlerimizin çoğu markalı ürünlerdir' 3 yıl Garanti veriyoruz ve tüm garantileri müşterilerimize sunuyoruz. Biz Türkiye'de piyasaların normale dönüşmesi için gayret gösteriyoruz. Vatandaşın memnuniyetini öne alarak hizmet yapıyoruz. Ülke'nin bir çok ilinde mağazalarımız var. Maksat tüm ülke gibi Isparta'lı kardeşlerimizde bu ucuzluklardan istifade etsinler istedik dediler. Mağazamızın açılması ile beraber Ispartalı vatandaşlarımızdan oldukça ilgi gördük, burada ucuzluğa bir susamışlık var. Bu çok zor bir şey değildir. Vatandaşın memnuniyeti için esnaf arkadaşlarımızda fedakarlık yapsınlar. Bizim yasal hiçbir sıkıntımız yok. Çalışanlarımızın hepsi sigortalı ve tüm işlemlerimiz tam yerinde vergimizi veriyoruz işimizi yapıyoruz dediler.

 

Başta halı ve çeşitli ürünlerimizin satıldığı mağazamıza tüm vatandaşlarımızı bu ucuzluktan istifade etmeleri için buraya bekliyoruz. Mağazamız burada geçici değil sürekli duracak dediler.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı