ISPARTA'DA TOKİ İÇİN REKOR BAŞVURU


Yaşam 25.12.2019 21:23:00 0
ISPARTA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan '100 bin konut' projesi kapsamında Isparta merkezde yapılacak 700 konuta yoğun bir başvuru gerçekleşiyor. Öyle ki 8 günde 700 konut için 20 binin üzerinde başvuru yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladı. Yatay mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek 100 Bin Sosyal Konut için başvurular 16 Aralık itibariyle başladı ve 15 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek. Proje kapsamında TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti YSK temsilcisi Milletvekili Recep Özel, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in girişimleri ile Isparta'ya 700 konut daha yapılacak.

Yapılacak 700 konut için 20 binin üzerinde başvuru olduğu öğrenildi. Ve başvurular 15 Ocak 2020'ye kadar Halk Bankasında alınmaya devam edecek ve bu sayının 40 bine ulaşması tahmin ediliyor.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı