Gündem

Gündem Haberleri

ISPARTA'DA RESMEN BAŞLADI


Gündem 2.01.2020 14:35:00 0
ISPARTA

Uygulama 2 Ocak tarihi itibariyle resmen başladı. Mimar Sinan, Cumhuriyet, 113 Cadde, İbrahim Parlar, Hükümet Caddesi ve Kaymakkapı gibi ana arterler başta olmak üzere bazı caddelerde ücretli otopark uygulaması Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısında oybirliği ile kabul edilmişti.

KIŞIN; SABAH 8 – AKŞAM 7

YAZIN; SABAH – 8 AKŞAM 8

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğimen, ücretli otopark uygulamasının kış mevsiminde sabah 08.00 ila 19.00, yaz mevsiminde ise 08.00 ila 20.00 saatleri arasında olacağını ve gece otoparkın ücretsiz olacağını bildirdi.

MECLİS OY BİRLİĞİ

İLE KABUL ETTİ

Bilindiği gibi; Belediye Meclisinin Eylül ayında yaptığı toplantıda; Yapılan tetkikler ve gözlemler neticesinde, şehir ii cadde ve sokaklarında araç trafiğinin azami derecede yoğunluğunun olduğu, bu yoğunluğu azaltmak ve şehir içi trafiğini rahatlatmak için cadde üzerinde, parkeli alanlarla ayrılmış, otopark hizmeti sunmak amaçlı yerlerle, yeraltı ve yerüstü kapalı otopark ve abonelik otopark ücretleri tarifelerinin belirlenmesinin görüşülmesi konusu ele alınmış ve bu konuda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, mecliste oy birliği ile kabul edilmişti.

ÜCRETLİ OTOPARK HANGİ

CADDELERDE UYGULANACAK?

Meclis tarafından alınan karar gereği ücretli otopark uygulaması yapılacak cadde ve sokaklar ise şöyle; Mimar Sinan Caddesi, İstanbul Yolu, Zübeyde Hanım Caddesi, 6 Mart Caddesi, Hükümet Caddesi, 1601 Cadde, 111 Cadde, Antalya Yolu, 119 Cadde, Hastane Caddesi, 126 Cadde, Cumhuriyet Caddesi, 110 cadde, 113 cadde, Maliye Caddesi, 1109 cadde, 1110 cadde.

OTOPARK ÜCRETLERİ

NE KADAR OLACAK?

0 – 15 Dakika ücretsiz

15 – 60 dakika 3 TL

1 – 2 Saat 5 TL

2 – 3 saat 10 TL

3 Saatten sonrası her saat başı 5 TL

OTOPARKLAR KİMLERE ÜCRETSİZ OLACAK?

Tüm Resmi araçlar, Engelliler, Gaziler, Şehit Aile yakını 1 kişi, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediyeye ait tüm resmi araçlar ve Basın mensupları.

9ea4e864-772e-4516-9e6a-4be03fdd4d16.jpg

  •  

Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak