ISPARTA’DA ÖĞRENCİLER 15 TEMMUZ RUHUNU MOTOBOARDLARLA YAŞATTILAR


Gündem 15.07.2020 12:15:00 0
ISPARTA’DA ÖĞRENCİLER 15 TEMMUZ RUHUNU MOTOBOARDLARLA YAŞATTILAR

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından yapılmak istenilen hain darbe girişiminin yıl dönümünde Isparta’da öğrenciler anlamlı bir etkinliğe imza attılar.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi grafik tasarım bölümü öğrencileri kendileri hazırladıkları, üzerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve o gece darbeye karşı mücadele eden vatandaşların fotoğraf ve resimlerinin bulunduğu motobordlar ile şehrin cadde ve sokaklarında dolaşarak “Demokrasi Nöbeti Hiç Bitmeyecek” mesajı verdiler.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında başlayan 8 araçlık motobord konvoyu Kaymakkapı Meydanı ve şehrin diğer sokaklarında 15 Temmuz ve hafta süresince devam edecek.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Ulusoy, projenin okulun grafik tasarım bölümünün bir etkinliği olduğunu belirterek, 15 Temmuz hain darbe girişimini gençler ve yeni nesile aktarmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Projede görev alan öğrenciler ise böylesi anlamlı bir etkinliğin içinde olmaktan mutlu olduklarını belirterek motobordların vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördüğünü belirttiler.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi grafik tasarım bölümü öğrencileri tarafından yapılan proje vatandaşlarından da tam not aldı.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz