Isparta'da halk otobüslerinden zorunlu zam


Yaşam 8.09.2020 18:44:00 0
Isparta
Bilindiği gibi, Isparta 18. Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi geçtiğimiz ay Isparta Belediye Başkanlığına başvurarak zam talebinde bulunmuş ve Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner de, gerek akaryıt fiyatlarının çok yüksek oluşu gerekse koronavirüs pandemisi nedeniyle yolcu sayılarının yarı yarıya düştüğünü belirterek; ‘Artık Teker Dönmüyor’ açıklamasında bulunmuştu. ENCÜMEN KARARINI VERDİ,  ZAMLI UYGULAMA BAŞLADI  Kooperatifin zam talebi belediye meclisinde görüşülerek Encümen’e sevk edilerek bu konuda yetki encümene verilmişti. Bu doğrultuda, Isparta Belediye Encümeni de söz konusu talebi görüşerek karara bağladı. Buna göre; daha önce 2,50 TL olan kartsız biniş 3,25 TL’ye, 2,25 TL olan kartlı biniş 2,75 TL olurken, Öğrencilerde ise 2,25 TL’den 2,75 TL’ye, kartlı biniş ise 1,75 TL’den 2,25 TL’ye çıkmış oldu. Encümenin aldığı karar dünden itibaren uygulanmaya başlandı.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı