Gündem

Gündem Haberleri

Isparta'da fuhuşta korkutan tablo


Gündem 28.11.2019 15:49:00 0
Isparta
Hıfzısıhha Kurulu fuhuş olaylarının önüne geçmek için toplandı. Vali Yardımcısı Dr Hakan Kubalı başkanlığında 21 Kasım tarihinde toplanan Kurul’un en önemli güündem maddesi her geçen gün artan fuhuş olaylarının önüne geçilmek üzere alınacak tedbirler oldu. Gündemin 1. Maddesinde “İlimizde gizli olarak denetimsiz fuhuş yapan bay, bayan, transseksüel, travesti benzeri kişilerin fert ve toplum sağlığı açısından, büyük risk oluşturmakta oldukları, sayılarının giderek artması konusunda yaşanan sıkıntılar ve çözümler” İl Hıfzısıhha Kuruluna sunmak üzere 2 önemli karar alındı. FUHUŞ YAPANA PARA CEZASI Kurul, fuhuş yaptığı tespit edilen bay, bayan, travesti, transseksüel ve benzeri kimselere bu davranışlarından ötürü fuhuş yüzünden bulaşan zührevi hastalıklar la mücadele tüzüğünde belirtilen hükümlerin uygulanmasına hükmetti. Tüzük gereği gizli ve aleni fuhuş yapanlara 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olmak üzere başka bir suç teşkil etmiyorsa en az 644, en çok 2 bin 610 TL idari para cezası uygulanacak. Komisyon alt ve üst sınırı dikkate alarak Isparta’da bu suçu işleyenlere 2 bin 500 TL idari para ceza uygulanmasına bu cezanın polis ve Jandarma tarafından tatbik edilmesine karar verdi.

Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...