ISPARTA'DA FETÖCÜLERİN TABELASI KALDIRILDI


Gündem 17.12.2019 15:39:00 0
ISPARTA
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, BLT TURK erkanlarında Gazeteciler Tarkan Çetin ve Mustafa Baş'ın sunduğu "Gerçek Gündem" programında Belediye Başkanı Başdeğirmen'e çağrıda bulunarak, ITKM'de Kadıahmetoğullarına ait ne varsa kaldırılmasını istemişti. Başdeğirmen, harekete geçerek Kadıahmetoğulları tabelasını kaldırttı. Yerine ise Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi "Şehrin Kalbine Geliyoruz" panosu asıldı. BLT Türk ekranlarında Gazeteciler Tarkan Çetin ve Mustafa Baş'ın konuğu olan TBMM Başkanvekili Bilgiç, ITKM ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. ITKM inşatında Kadıahmetoğullarına ait tabelanın ise kaldırılması için Başkan Başdeğirmen'e çağrıda bulunmuştu. Bomba 32 Haber Sitesi'nde de gündeme gelen haberlerin ardından Başkan Başdeğirmen, o panoyu kaldırttı. Yerine ise Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi "Şehrin Kalbine Geliyoruz" panosu asıldı.

Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!