Isparta'da Fetö Operasyonu bilmecesi


Gündem 26.09.2019 19:19:00 0
Isparta

17-25 Aralık sürecinden sonra fetö/pdy ile mücadeleyi yapan güvenlik ekiplerin çoğu, 15 Temmuz'dan sonra fetö'den hapishaneye girdi. 

 

17-25 aralık'tan sonra sözde en büyük operasyon, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesine yapıldı. Operasyonlar kapsamında Rektör Hasan İbicioğlu başta olmak üzere fakülte Dekanları çeşitli dallarda görev yapan Profesörler, daire-bölüm başkanları, memurlar, işçiler gözaltına alınarak çoğu cezaevine girdi. Ama örgütün en önemli faktörü olan Rektör yardımcısı Numan Tamer yurtdışına kaçtı ve soruşturma geçireceğini anlayan bir çok isim emekliliğe ayrıldı. Bunlara bu imkanı sağlayanların kim olduğu muamasını korurken basın tetikçiliklerini yapanlar içinde her hangi bir soruşturma yapılmadı. 

 

Isparta'da fetö/pdy terör örgütünün mütevelli heyetinin çoğu tutuklanarak cezaevine girdi. Ama hala dışarda olan bazı isimler var. Ve bu kişiler çok rahat bir şekilde Isparta ticaretinin önemli isimleridir. Haber Merkezimizin ulaştığı bir bilgiye göre 15 Temmuz sürecinden sonra kaçamayacağını ve deşifre olduğunu düşünen mütevelli heyetinden bir kişi Isparta'nın güçlü Avukatından birine giderek yakında kendisini fetö'den alacaklarını düşündüğünü söyleyip soruşturma halinde kendisine Avukatlık yapmasını istiyor. Avukatlık irtibatın varmı? Sorusuna ise evet vardı cevabı veriyor. Ama 15 Temmuz'un üzerinden 3 yıldan fazla süre geçmesine rağmen hala bir soruşturma yok.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!