Gündem

Gündem Haberleri

Isparta ITKM için büyük gelişme


Gündem 11.11.2019 15:49:00 0
Isparta ITKM için büyük gelişme
Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile ITKM protokol maddeleri kabul edildi, başkanlık makamı yetkilendirildi. İYİ Parti ve MHP grubu hem komisyonda hem meclis oylamasında ‘hayır’ oyu kullandı.

Bu karar ile birlikte önümüzdeki süreçte TMSF ile Belediye arasında protokol imzalanacak. Bu protokol kapsamında yüklenici firmaya ait olan 70 işyeri kayyum tarafından yönetilen Kadıahmetoğulları’ne devredilecek. TMSF’nin yüklenici firma adına kullanacağı kredi ile ITKM’deki eksiklikler giderilecek. ITKM’nin 1 yıl içinde hizmete girmesi bekleniyor.

Maddenin oylamasında İyi Parti ile MHP'li toplam 16 meclis üyesi HAYIR oyu kullandı. AK Parti de 16 oy ile EVET oyu kullandı. Eşitlik sağlanınca başkanlık makamının oyu 2 sayıldı. Böylelikle AK Parti'nin 17 oyu ile inşaatın yeniden başlaması için protokol imzalanacak.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!