Gündem

Gündem Haberleri

Instagram yine çöktü

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagrama erişim sağlanamıyor. Olay kısa sürede Twitterda gündem olurken, sosyal medya kullanıcıları, Instagram akış yenilenemedi hatası ile karşılaştıklarını belirtti.


Gündem 9.10.2021 00:00:00 0
Instagram yine çöktü

Kullanıcıların en çok tercih ettiği uygulamalar arasında yer alan Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar Instagram hesaplarına erişim sağlayamıyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Instagram'da yaşanan erişim sorunu kısa sürede Twitter'da gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları "Instagram" etiketi altında binlerce paylaşım yaptı. Kullanıcılar, paylaşımlarında, 'Instagram akış yenilenemedi hatası' ile karşılaştıklarını belirtti.

İLK RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Instagram'da yaşanan erişim sorununa ilişkin Facebook'tan ilk açıklama geldi. Açıklamada, "Bazı kişilerin uygulamalarımıza ve ürünlerimize erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." ifadeleri kullanıldı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı