30. Ege Rallisinde kıyasıya mücadele


Gündem 17.10.2021 09:30:00 0
30. Ege Rallisinde kıyasıya mücadele

30. Ege Rallisi’nde 76 aracın katılım sağladığı ilk günkü yarışlar 152 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonasının ilk gününü lider tamamladı.

İZMİR (İGFA) - İzmir'de Euphoria Aegean Resort Hotel önünden Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ve Ege Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Özer Yüce’nin katılımlarıyla başlayan Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4. ayak yarışı Ege Rallisi'nde ilk gün kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen rallinin ilk gün toplamda 44,40 kmlik “Beyler” özel etabında katılımcılar, ikişer kez sahne aldı. İlk günün sonuçlarında Castrol Ford Team Türkiye takımından Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı ralliyi lider tamamlarken BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova-Vedat Bostancı ikinci ve Buğra Banaz-Gürkal Menderes ise üçüncü sırada yer aldı. Castrol Ford Team Türkiye'den Red Bull sporcusu Ali Türkkan da ilk günü iki çeker ve gençler klasmanında ilk sırada tamamladı.

Bugün sabah saatlerinde yeniden direksiyon başına geçen ekipler; Çatalca, Maden, Gödence köylerinin içinde olduğu ve ikişer kez geçecekleri Zafer Vatansever, Euphoria Aegean ve Egemot etaplarında ter dökecekler. Rallinin finişi saat 16.00’da Sığacık'ta yer alan Teos Marina'da tamamlanacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı