Gündem

Gündem Haberleri

"15 Temmuz Şehitleri unutulmasın"

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanı Serkan Aybar, Adanada iki şehidin de bulunduğu mezarların tahrip edildiğini belirterek "15 Temmuz Şehitlerimiz asla unutulmamalıdır" dedi.


Gündem 23.02.2021 13:30:00 0

MALATYA (İGFA) - Malatyada Milli İrade Ocakları İl Başkan Vekili Hüseyin Korkmaz, İl Başkan Yardımcısı Kadir Diri ve Gençlik Kolları Başkanı Serkan Can Özbey ile birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)ni ziyaret etti.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanı Serkan Aybar, Adanada 15 Temmuz şehidi iki polis memurunun mezarlarının bulunduğu çok sayıda mezara zarar verilmesine tepki gösterdi. "Bizler 15 Temmuz ruhunu yaşatarak mücadeleye devam ediyoruz" diyen Aybar, "15 Temmuzda şehitlik makamına erişenler ile gazilerini asla unutmak istemiyoruz. Aziz milletimiz bu şehitleri unutmayacaktır. Adanada iki şehidimizin mezarlarının tahrip edilmesi bizleri derinden yaralamış ve üzmüştür. 15 Temmuzda canlarını veren bu şehitlerin mezarlarını tahrip etmek nasıl bir anlayıştır. Milletimiz bunun hesabını mutlaka soracaktır" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MGC Başkanı Vahap Güner, iki polis memuru şehidin mezarlarının tahrip edilmesini kınadıklarını belirterek, Milli İrade Ocakları İl Başkanlığı yöneticilerine duyarlılıkları için teşekkür etti.  

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi