15 Temmuz ailelerine aylık destek 1.500 TL oldu

Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine sağladığı aylık destek miktarını bin 500 liraya çıkardı.


Gündem 1.04.2021 10:30:00 0
15 Temmuz ailelerine aylık destek 1.500 TL oldu
ANKARA (İGFA) - Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu 15inci kez toplandı. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Gürs ile Yönetim Kurulu üyeleri İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati ile Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy katıldı.
 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçukun Mütevelli Heyeti Başkanlığını yürüttüğü Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, 2020 yılı Nisan ayından bugüne kadar 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine aylık biner liralık destek sağlıyordu. Toplantıda alınan kararla Nisan ayından itibaren geçerli olmak üzere bin liralık desteğin miktarı bin 500 liraya çıkarıldı. Ayrıca yılda iki defa dini bayramlarda  bin lira ve Temmuz ayında ise bin 500 TL daha ek destek verilmesi kararı alındı.
 
Edinilen bilgiye göre bu kapsamda şimdiye kadar 12 ödeme yapılarak, 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine 35 milyonu aşkın destek verildiği öğrenildi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı